maandag 11 februari 2013

Winterwandeling

Ontmoeting met alle bijna alle broers en zusje

We hebben afgelopen zondag een winterwandeling gemaakt in Bergen op Zoom. Alle pups ( op 2 na) waren erbij. OOk waren er andere honden. 2 grote reuzen, Tibetaanse Mastifs en een stel andere tekkels. Ook onze Yoki en Tooske zijn mee geweest. Na wat handen schudden en kennis maken met elkaar en de honden zijn we gaan lopen. Helaas kreeg Tooske een kleine confrontatie met een van de andere teckels er begon echt heel hard te gillen. Ik wist dat er iets aan de hand moest zijn. Ik heb haar maar een keer eerder zo gehoord en dat was toen ze werd gebeten in haar oog en het ooglid scheurde. Maar ok, we hadden geen bloed aan de paal en na een kleine 10 min begonnen ze ook weer lekker mee te lopen en te genieten van de wandeling. Tijdens de wandeling natuurlijk met iedereen gekletst en hoe het gaat met hun pup. Grappig om te zien dat de honden zoveel op elkaar lijken. Voor Liam, Luciano en Morris lijken erg op elkaar.

Na de wandeling was er volop koffie, thee en gluhwein. Ook heeft Esther nog een beetje uitgelegd wat er verwacht wordt van Morris als hij op de jonge hondendag komt as 17 maart.

OP weg naar huis lagen alle 3 de honden heerlijk te slapen. Thuis aangekomen was een kleine domper toen bleek dat Tooske haar pootje helemaal niet meer wilde belasten. Ze zat te rillen van de pijn ( dacht ik ) maar ze wilde wel eten. Dus gauw eten erin met een Rymadyl tablet ( pijnstiller) Ze heeft heel de avond liggen slapen in haar mandje. Na 22 uur heb ik haar eens op schoot genomen en kon ik haar eens goed betasten. Toen bleek dat ze een klein gaatje van een bijt wondje in haar dijtje heeft. Dus dat hebben we schoongemaakt en toen even alleen uitgelaten.  Eenmaal buiten ging ze toch lekker lopen en was ze ook niet meer mank. Nou heel fijn om dat te zien net voordat je naar bed gaat. Vanochtend was ze weer helemaal kippie en speelt ze weer. Nog wel een pijnstillertje erin maar die heeft ze vanavond al niet meer gehad.

Rest nog wat foto's van deze super gezellige dag!!!








2 opmerkingen: